Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ashley Tisdale a malibui strandon
Barátjával pihen, és élvezi a napsütést Ashley Tisdale. A srác kb. kétszer akkora, mint Ashley, de ez úgy látszik egyáltalán nem zavarja.

Ashley Tisdale újra Sharpay lesz!
Nagy csalódás lehetett a rajongóknak az, hogy a High School Musical negyedik részébe még Ashley Tisdale se tér vissza, pedig a harmadik film sztorija alapján mindenki úgy gondolta, hogy vele folytatódik a széria. Ám jó hír Ashley rajongóinak: a sztár egy film erejéig nemsokára újra Sharpay Evansszé változik!

Ashley Tisdale pompomlány lesz!
Úgy tűnik, Ashley Tisdale-nek ismét beindult a szekér: nem sokkal azután, hogy főszerepet kapott egy musicalben, most egy tévésorozatban is tiszteletét teszi majd!

Ashley Tisdale megmutatta a cicijét
Ashley Tisdale megmutatta a cicijét, igaz nem direkt, hanem véletlenül szétnyílt az ing, így remek belátást engedve a fotósnak...

Ashley Tisdale ismét egy musicallel próbálkozik
Úgy látszik, Ashley Tisdale szíve jobban húz a zenéhez, mint a színészkedéshez, mert a High School Musical után most újra egy musicalben fog játszani.

Ashley Tisdale lila bikiniben!
Gyönyörű bikinis képeket készített egy lesifotós Ashley Tisdale-ről.

Ashley Tisdale-nek nagyon megy a szekér!
Bár már eltemettük Ashley Tisdale önbizalmát, sőt, azon is merengtünk már, hogy mi lenne velünk nélküle, be kell látni, van üzleti érzéke a csajnak! Két éve már, hogy megalapította saját produkciós irodáját, a Blond Girl Prods-ot, ami azóta is elég jól fut - HSM ide vagy oda!

Ashley Tisdale ügyesen nyúl a Whamtől
Ashley Tisdale, aki utálja, hogy színésznőként és nem énekesként ismeri Amerika, most új albumától, a roppant egyedi címet viselő Guilty Pleasures-től várja az áttörést. Szombat éjjel karácsonyi repertoárját vette elő a messzi LA-ben.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.