Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A vízbe esett Avril Lavigne-t pasija mentette meg

Az énekesnőt új pasija, a Hills című sorozatból ismert Brody Jenner a minap éppen szörfözni tanította Malibunál, amikor Lavigne a vízbe zuhant – írja a Star magazin. A hősszerelmes persze azonnal a segítségére sietett, és kivitte őt a tengerpartra, ahol kiheverhette a nagy ijedtséget. „Egy óriási hullám felborította. Brody odaúszott hozzá, és kisegítette a partra. Avril nagyon sok vizet nyelt, és emiatt erősen köhögött. Amikor tudatosult benne, hogy mi történt, természetesen nagyon hálás volt Brodynak amiért megmentette őt” – nyilatkozta egy bennfentes.
Avril Lavigne tavaly
szakított férjével, Derick Whibley-vel. Ősszel még az a hír járta, hogy Lindsay Lohan volt barátjával, Wilmer Valderramával hozta össze a sors, majd februárban már Brody Jennert emlegették aktuális barátként.

 

Avril ciki börtöntetkóra gyúr

 
Hát igen, Avril Lavigne tény, hogy nem az eszéért híres, de néha azért kulturáltabban is kifejezhetné magát. Ő került ugyanis az Inked tetkómagazin júniusi címlapjára, és persze az interjúban összehordott hetet-havat…

 

„A kedvenc tetkóm a mellkasomon lévő FUCK szó. Ez egyébként a kedvenc szavam is, b… meg.”

„Azért, mert szakítottunk Deryckkel, még simán együtt ünnepeltük a 30. szülinapját. Mondtam is neki, hogy ha csináltat 30 tetkót, akkor én is…2

„Egyszer egy csajszi a seggére kérte az aláírásomat, mert rá akarta tetováltatni a nevem a testére. Gondoltam, jobb, ha összeszedem magam, nem akartam elbaltázni a cuccot. Amúgy láttam már olyan rajongókat is, akik az arcképemet tetováltatták magukra, tök jó!”

„Egy kib. nagy, k. jó tetkót akarok még a karomra. De várok még pár évet, hogy lássam, tényleg akarom-e. Egy név lesz, egy szívben és egy zászlóban. Óriási dolog lesz, na.”

 

Avril részegen szerelmet vallott Brodynak

Jól tudjuk, hogy Avril Lavigne és Brody Jenner bőszen kavargatnak egymással, de úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk már komolyodik. Vagy Avrilre rossz hatással van az alkohol. Inkább az utóbbi… 

Avril és a The Hills valóságshow „sztárja”, Brody Las Vegasban mulatozott a hétvégén, és a nagy bulizás közepette persze alaposan felöntöttek a garatra. A Bellagio hotel egyik szórakozóhelyén a világhírű snowboardos, Shaun White társaságában nyomtak le jó néhány feles Jägermeistert, majd karaoke-fesztiválba kezdtek, annak ellenére, hogy a helyen nem volt betervezve ilyen program. Ám a sztárpárt ez nem túlságosan izgatta, és olyannyira jól érezték magukat, hogy Avril végül beleordította a mikrofonba, hogy „Szeretlek, Brody!” Vajon mit szól ehhez Brody (és az énekesnő volt férje, Deryck)?

 

Közös tetkót csináltatott a sztárpár - nézze meg!

Avril Lavigne és Brody Jenner nem számoltak el háromig. Alig néhány héttel azután, hogy összejöttek, máris közös tetoválást csináltattak.

Egy héttel azután, hogy Avril Lavigne és Brody Jenner először csókolózott a nyilvánosság előtt, máris közös tetoválást csináltatott. A 25 éves énekesnő és 27 éves párja Las Vegasban töltötte a hétvégét, és Mario Barth King szalonjában úgy érezték, eljött az ideje, mindketten egy villámot tetováltattak testükre.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.