Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beyonce összetörte a tinisztár szívét

2010.04.11. A kanadai tinisztár, Justin Bieber imádja Beyoncét. Ráadásul rajongása sokkal több mint szakmai...


A kanadai tinisztár, Justin Bieber szerelmes. Szíve választottja azonban csúnyán összetörte a szívét, amikor férjhez ment. "Hétéves korom óta imádom Beyoncét!" - kezdte a 16 éves énekes. "És ő összetörte a szívemet, amikor hozzáment a pasijához, Jay-Z-hez" - folytatta Justin. Bár a tinisztár azóta már megvigasztalódott, Beyoncét még mindig szereti. "Az idei Grammy-díjátadón végre találkozhattam vele!" - mondta Justin. "Ott állt velem szemben és lélegzetelállító volt. Én viszont csak annyit tudtam kinyögni, hogy jól nézel ki. Pedig ő tulajdonképpen szupercsodálatos és nagyon nagyszerű" - áradozott szerelméről a kis énekes. Szegény Justibnar valószínűleg újabb csalódás vár, hiszen minden jel arra mutat, hogy Beyonce és Jay-Z szorgalmasan dolgozik a családbővítésen.

Beyoncé is köszönettel tartozik a Glee-nek

Beyoncé, Rihanna, The All-American Rejects, The Journey, Queen, AC/DC, Carrie Underwood, Lily Allen. Néhány előadó, akik világsikerét senki sem vonja kétségbe. Napjaink és az elmúlt évtizedek nagy nevei közül néhány. És a népszerűségük még fokozható tovább.

Már Rihanna is köszönetet mondott a Glee-nek

Lehet-e fokozni a népszerűséget? Igen, minden bizonnyal. A Glee napjaink egyik legnagyobb rajongói táborral rendelkező show-ja, hétről hétre elbűvöli a nézőket, és egyre többen kedvelik meg, remek hangulata, nagyszerű poénjai, esetenként mély mondanivalója és nem utolsó sorban a kimagaslóan jó dalválasztásoknak köszönhetően.

Rihanna nemrégiben mondott köszönetet a show készítőinek: Take a bow c. dalát, mely két éve volt a rádiócsatornák egyik legtöbbet játszott száma, az utóbbi néhány hónapban újra rengetegen töltik le az iTunes-ról. Attól a Glee epizódtól számítva, amelyben elhangzott, megkétszereződött ez az adat, és ez nem csak ezzel a dallal van így.

Beyoncét a honokba temették

Tiszta szerencse, hogy csak a nyaralás és a móka miatt - a soul és az R'n'B' koronázatlan királynőjét, Beyonce-t Hawaii-on temették a homokba. Persze sikerült egyben kimásznia. Érdemes megfigyelni az alakját - mintha nem éppen olyan lenne, mint a klippekben....

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

tulzás

(nikipinter, 2011.12.06 19:00)

hát ja ez van szar ügy jastinak de ő sztem selenához való amugy én is imádom beyoncét :