Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Britney Spears megint megkopasztotta magát

Állítólag Britney Spears bezárkózott a hotelszobájába,  majd ollókat rendelt, és azokkal megint levágta a haját.

Britney Spears néhány évvel ezelőtt már megismerte a gödör mélyét, ahonnan végül sikerült kimásznia. A legfrissebb hírek szerint a 28 éves amerikai énekesnő májusban megint padlót fogott, az eset bizonyos részletei pedig nagyon hasonlítanak egykori összeomlására.

Az In Touch magazin számolt be arról, hogy a világhírű popdíva anyák napján borult ki, nem sokkal azok után, hogy párjával, Jason Trawickkel és két kisfiával megérkezett Disneylandbe. Az egyik szemtanú elmondása szerint a pár úgy festett, mint akik veszekedtek.

 

Twitter-rekordot állított fel Britney Spears

Az énekesnő Twitter-oldala lett az első, amely elérte az ötmilliónál is több követőt.

Britney Spears nemcsak, hogy megelőzte a Twitteren elsőként milliós követői tábort gyűjtő Ashton Kutcher színészt, hanem a közösségi mikroblog-hálózat legnépszerűbb híressége is lett egyben, miután múlt hét szombatra összegyűlt 5.015,346 követője. Az énekesnő mindezt azzal ünnepelte, hogy megköszönte követőinek az érdeklődést, sőt, kérdéseket is tehettek fel neki, amikre válaszolt is a Twitterén. Ezekből kiderült például, hogy szeretne duettet énekelni Robbie Williamsszel, és hogy egy lakatlan szigetre a csizmáit, vizet és a cd-gyűjteményét vinné magával.

 

Britney kirúgta a pasiját, majd randizni ment vele

A pop kétes elmeállapotú egykori királynője érdekes módját választotta a munkahelyi romantikai buktatóinak elkerüléséhez, tudta meg a NapiászOnline.hu.

Britney ugyanis annak érdekében, hogy feledhetetlen és felhőtlen perceket szerezzen maguknak, kirúgta az eddig ügynökeként dolgozó Jason Trawicket állásából, így először lapátra tette, majd a szükséges papírok aláírása után elvitette magát a szerencsétlen delikvenssel fagylaltozni. Britney ugyancsak érdekesen intézi mindennapi ügyeit, már amennyire befolyása van apja gyámsága felett. Mindenesetre arról szó sincs, hogy Mr. Trawicket féltenénk, miután Britney számtalan idegbajos hisztijét viselte el, az úriember valószínűleg jól kitanulta, hogy kell a zavarosban halászni.

 

Apja nem hagyja élni Britney Spearst

Jamie Spears, attól félve, hogy lánya lelki békéjében ismét törés következik be, új szabályokat fektetett le a Spears háztartásban, például Britneynek újabban otthon is kötelező melltartót viselnie, tudta meg a NapiászOnline.hu.

Britney viszonya apjával egyébként sem felhőtlen, őt teszi felelőssé Jason Trawickkel történt szakításáért is. Apja egy pillanatra sem feledteti Britneyvel, hogy felelőtlen viselkedése miatt a bíró ismét a gyámsága alá helyezte; nem csak a pénzügyeit felügyeli, hanem személyes tárgyait is ellenőrzi és öltözködésébe is beleszól. Nem csoda, hogy édesapja kontrollálni akarja, hiszen Britneyt nemegyszer kapták lencsevégre olyan állapotban, amely egy családanya számára vállalhatatlan, de kérdés, hogy nem kellett volna-e kicsit korábban is odafigyelni a most 28 éves énekesnőre – most már valószínűleg falra hányt borsó a nevelő szülői szó.

 

Véget ér Britney Spears gyámsága

Június 3-án volt Britney Spears legújabb gyámsági tárgyalása Los Angelesben. Bár BritBrit nem vett részt a meghallgatáson, édesapja és egyben gyámja, Jamie, jelen volt a zárt ajtók mögött folyó megbeszélésen.

Hamarosan véget ér Britney gyámsága?

A LASC véleménye szerint, megvitatták Britney jelenlegi állapotát, a juttatásokat (például a bíróság által kijelölt ügyvédek díjait) valamint az iratok titkosítását kérvényezték.

Egy bennfentes elárulta, hogy Jamie csütörtökön délután 4 órakor érkezett meg a Fellebbviteli Bíróságra, Reba Goetz bíróhoz, majd a nap hátralévő részét itt is töltötte. Goetz bíró jóváhagyta Mr. Spears ügyvédei 235,570 dolláros és Andrew Wallett ügyvédirodájának 124,714 dolláros juttatásait. Sam Ingham, az énekesnő ügyvédje elmondta, hogy "az ügyfele nem ellenzi a fizetségek egyikét sem, szilárdan elhatározta, hogy kimarad a pénzügyi döntések meghozatalából." A tárgyaláson a fizetségek mellett az orvosi leleteket is kielemezték.

Egy, az énekesnőhöz közel álló forrás kikotyogta, ha minden jól megy, Jamie gyámsága valószínűleg már a nyár végén befejeződik. Az ezt követő tárgyalást július 27-ére tűzték ki.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.