Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Emma Waston új pasija

A Harry Potter filmekből ismert brit színésznő elárulta, kivel randizik mostanában. A kiválasztott George Craig, zenész, a One Night Only énekese.
A húsz éves Emmát a Glastonbury fesztiválon kapták lencse végre a zenésszel, Somerset városában, Angliában. Watson bevallotta, hogy igen közel kerültek egymáshoz, mióta együtt dolgoznak, és mióta együtt reklámozzák a Burberry divatházat.
Mikor feltették neki a kissé furcsa kérdést, mi lenne a celeb pár becenevük (Brangelina), Emma csak ennyit felelt:” Nem hallottuk még sehol. Talán Watage? De nem hiszem, hogy ez jól hangzik.”
A BBC rádiónak adott interjújában elmondta: „A Burberry fotózás óta vagyunk barátok. Amikor az Egyesül Államokban voltam, ott lehettem a felvétel során, amikor George rögzítette a számokat, amiket szerezett. Nem tudtam elhinni, milyen jó zenét csinál. Azóta nagy rajongója vagyok.
Emma beleegyezett, hogy szerepel az együttes legújabb klipjében, amihez az egyik Disney klasszikusból, a Susi és Tekergő-ből
merítettek ihletet.

„Ez egy fajta óda a Susi és Tekergő-höz. George lesz Tekergő én pedig Susi. Én eltévedek New York egy furfangos részén, George pedig rám talál. Lassan megnyeri a szívem, és a történet végén lesz valami csavar.” – vázolta Emma a klip sztoriját.

Emma Waston szerepel a pasija klipjében

Emma Watson fiúja, George Craig most örülhet igazán, hogy híres barátnője van: kevés feltörekvő rocker mondhatja el magáról, hogy Hollywood legjobban fizetett színésznőjével forgat klipet. A yorkshire-i One Night Only névre keresztelt banda új számához New Yorkban készítettek videót: a 4 perces alkotásban a 20 éves Watson és a 19 éves Craig futkározik az utcákon, boltokon és vurstlin szaladgálnak át, perecet lopnak, lazulnak. A klip végén derül fény furcsa viselkedésük okára, tudniillik az énekes és szerelme valójában nem ember, hanem kutya, és Watson tehetős gazdasszonya vet véget a románcnak.

A Harry Potter sztárja azt nyilatkozta a Daliymail-nek, hogy a klipet a klasszikus Disney rajzfilm, a Susi és Tekergő ihlette. Watson és Craig a Burberry reklámfotózásán találkoztak, közel egy hónapja randiznak, de csak a Glastonbury fesztiválon mutatkoztak először együtt. A színésznő egyébként nagy rajongója a bandának: „Minden, amit csinálnak, bámulatos! Valahogy én is részt akartam venni a bandában, ekkor jött az ötlet, hogy együtt készítsük a klipet” – mondta Watson.