Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kiszivárgott Miley Cyrus legújabb albuma

Az új album ,amely a "Can"t be tamed" címet viseli június 21-én jelent volna meg, azonban valakinek sikerült megszereznie és már megállíthatatlanul terjeng a világhálón.

 

Úgy látszik a rajongók nem tudtak várni, ugyanis az új albumon hallható számok már felkerültek a legnépszerűbb videómegosztóra oldalakra és rajongói honlapokra. Az albumon 12 dal taláható, melyek közül jónéhányat - szokásához híven - maga Miley szerzett. A dalokból már korábban is jelentek meg fél perces előzetesek, hiszen óriási várakozás előzte meg a premiert. Most azonban a teljes számok is napvilágot láttak.

Az albumon taláható dalok:
1. Liberty Walk
2. Who Owns My Heart
3. Can’t Be Tamed
4. Every Rose Has Its Thorn
5. Two More Lonely People
6. Forgiveness and Love
7. Permanent December
8. Stay
9. Scars
10. Take Me Along
11. Robot
12. My Heart Beats For Love

Vajon milyen hatással lesz ez az eladásokra? Vajon a rajongók így is megveszik a lemezt? Ezt egyelőre nem lehet tudni. Azonban ez a kis "baleset" akár jól is elsülhet, hiszen remek reklámot csinál az albumnak és az igazi rajongók feltehetően úgy is meg fogják vásárolni a lemezt, hogy már halloták. Sőt talán azok is meg fogják, akik eddig nem szerették Miley Cyrust, hiszen az új számok meglehetősen eltérnek mind a Hannah Montana, mind a korábbi Miley számoktól.


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Miley Cyrus házasságot tervezget

Miley Cyrus, az ellentmondásos tinisztár most épp házasodni akar. Valószínűleg  leszbicsókjáról szeretné azzal elterelni a figyelmet, hogy azt állítja, élete egyetlen szerelme Liam Hemsworth. Ezt nem is rejti véka alá, elég nyilvánvalóan célozgat arra, hogy Hemsworth végre elvehetné – írja a showbizspy.com. Az ausztrál színészről Cyrus csak szuperlativuszban beszél: „Csodálatos ember. Valaki szólhatna neki, hogy vegyen már nekem gyűrűt és tetessen bele egy hatalmas követ.”. – mondta a 17 éves Cyrus, aki úgy szereti a pasiját, ahogy van, csak a stílusán változtatna: „Kicsit toprongyos. Mindig shortban mászkál. Bárcsak úgy öltözködne, mint a legjobb meleg barátom.”. Nemrég amúgy az a hír járta, hogy szakítottak, és Cyrus Justin Bieberrel randizik, de az énekesnő hevesen tagadta a vádakat a weboldalán: „Csak szeretném tisztázni az ügyet: Liam és én SOHA nem fogunk szakítani! Olyan boldogok vagyunk, és ő annyira jóban van a családommal is!”.

Miley Cyrus nem tudja milyen a

hétköznapi élet

Miley Cyrus-nak fogalma sincs, milyen a normális, hétköznapi élet.

A még mindig csak 17 esztendős amerikai világsztár csillaga évek óta a legmagasabban ragyog. Előbb énekesnőként, sorozatszereplőként, napjainkban pedig mind többször filmszínésznőként is csillog Cyrus.

A sztárság azonban áldozatokkal is jár. Miley magántanulóként végzi a sulit, a napjai forgatásokból, próbákból és fellépésekből állnak. Vagyis, fogalma sincs, milyen egy normális, átlagos, hétköznapi élet.

Igaz, a Hannah Montana sikere nem jelentett anno drámai változatást az életében, hisz édesapja, Billy Ray Cyrus szintén híres zenész, így kora gyerekkora óta hatalmas felhajtás veszik őket körül. Szinte állandóan turnén voltak, körbeutazták együtt az államokat.

Cyrus azonban úgy tűnik, hogy nem csak a zeneiparban, hanem a filmszakmában is megállja majd a helyét. A magyar mozik csütörtökön mutatták be Az utolsó dal című, legújabb filmjét. És további szerepek egész sora várja az elkövetkező években.

Cyrus ugyanakkor nem érzi úgy, hogy bármit is elfecsérelt volna, hisz nem tudja, mi után kellene vágyakoznia. Így hiányérzete sem nagyon támadhatott az elmúlt években, mondjuk felhőtlen gyermekkor után…

Dühöng a sztár édesapja

Szabályosan őrjöng Miley Cyrus édesapja. Lánya ugyanis csókolózott az egyik táncosával a színpadon, aki történetesen szintén lány.

Már az is sok volt a papának, hogy Miley túlságosan szexis ruhában állt a színpadra akkor pedig végképp elszakadt nála a cérna, amikor meglátta, hogy lánya az egyik táncos lánnyal csókolózik előadás közben. Pedig eddig igazi jó kislánynak ismertük Miley-t, aki még szüzességi szerződést is kötött édesapjával, és a tisztaság jelképét egy gyűrűt hord a kezén. Úgy tűnik azonban mégsem ilyen jóságos a 17 éves énekesnő, aki egy Angliában tartott koncert hevében megcsókolta egyik táncosát. Korábban egy koncerten már megbotránkoztatta az apját az énekesnő, akkor egy rúdon vonaglott úgy, mintha egy éjszakai bár művésznője lenne.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.